Detoxifică și slăbește natural cu câteva zile înainte de Crăciun! În 5 zile vei avea parte de rezultate incredibile, dacă urmezi întocmai pașii dietei! Este foarte simplu și accesibil!

Știai că înainte de Crăciun este recomandat să ne detoxificăm organismul? Urmează dieta vegetariană de 5 zile pentru eliminarea toxinelor și grăsimii din corp!

Cu toții ne dorim să arătăm cât mai bine în hainele de sărbătoare, de Crăciun sau Revelion. În acest caz, avem nevoie de o dietă specială, care să ne pregătească organismul, pentru mese copioase care vor urma după post.

Nu mai este mult până la Crăciun, de aceea, această dietă vegetariană de 5 zile este perioada perfectă pentru detoxifiere și eliminarea câtorva kilograme în plus.

Curele de detoxifiere sunt întotdeauna binevenite, fiind un mod de a îmbuntăți activitatea organelor vitale și de a te menține în formă. Inevitabil vei arde mult mai multe calorii și vei putea slăbi 2-3 kilograme, mult mai simplu și rapid. În plus, vei putea preveni o serie de afecțiuni cardiovasculare, inflamații și infecții.

Această dietă este ideală pentru cei care țin post, determinându-i să renunțe la preparatele nesănătoase care le înlocuiesc pe cele de dulce.

Planul dietei
Ziua 1
În prima zi este indicat să consumi numai lichide calde. Cum ar fi:
Supe/supe creme de legume
Ciorbe de legume
Ceaiuri, sucuri naturale, toate fără zahăr.

Ziua 2
Această zi este dedicată legumelor. Se vor bea în continuare foarte multe lichide naturale.
Legumele pot fi fierte sau preparate la aburi, fără ulei sau condimente. Se pot consuma:
Pătrunjel
Gulie
Rozmarin
Ghimbir
Sfeclă
Radăcinoase
Varză

Ziua 3
În această zile se urmează meniul din ziua precedentă, cu accent pe preparatele de legume.

Ziua 4
Se urmează regulile din zilele precedente cu adăugarea de fructe bogate în grăsimi sănătoase:
Nuci
Alune
Semințe de floarea soarelui
Semințe de dovleac
Arahide

Ziua 5
Se repetă meniul din prima zi a dietei.

Este o dietă excelentă pentru curățarea organismului, creșterea nivelului de energie și susținerea activității ficatului și a colonului.