Acvaria: cele mai norocoase 3 zodii în 2018-2019: Nu au mai fost așa de zeci de ani – Intre 2018-2019, 3 mari planete se afla in propria lor zodie, adica in zodia de domicliu, pe care o guverneaza si in care au cea mai mare putere. Guvernatori. Patroni. Parinti. Spune-le cum vrei! Ele sunt planetele care au ”grija” de anumite zodii.

Unii doar de o zodie, altii de cate doua… In mersul lor rotund pe zodiac, aceste planete trec prin zodii in care se simt bine, altele in care se simt ca niste strainer, in altele total inconfortabil, dar odata la cativa ani ele se intorc… ACASA, in zodia lor de resedinta, de domiciliu. Si unde e cel mai bine daca nu acasa? Imaginati-va momentul: daca ar fi mama sau tata plecati cativa ani de acasa cum i-ati primi? Exact! La fel fiecare zodie isi asteapta parintele, care vine cu daruri, cu recompense, cu bucurie si noutati, cu vesti, sanse si oportunitati.

Iar anii 2018-2019 vin cu astfel de evenimente!

Nu in orice an planetele se intorc in zodia lor de domiciliu, ca atare un an cu mai multe astfel de tranzite – de intoarceri ”acasa” – nu e unul oarecare, ci unul cu energii mult mai puternice. Anii 2014, 2015, 2016 nu s-au bucurat de un Saturn in zodia de domicliu, nici de Jupiter in Sagetator, la el acasa, doar finalul de 2017 il readuce pe Saturn in zodia pe care o guverneaza, in Capricorn, unde va sta apoi pana la final de 2020. Ca atare 2018-2019 se prefigureaza a fi cei mai interesanti ani – din ultimele cateva decenii – avand, simultan, in zodia proprie 3 mari planete.

Sfat:

Perioadele in care o planeta se intoarce acasa sunt de o intensitate mai mare, planetele au atunci cea mai puternica influenta ca atare, adunate per total, perioadele in care se aduna puterile cat mai multor planete aflate in domiciliu simultan sunt mai pline de energie, lucrurile merg mai bine, suntem mai energici, mai pregatiti pentru orice.

Valorificati din plin aceste perioade cu maxim de energie planetara pentru marile dv. proiecte.

In 2018, noutatea vine odata cu Saturn care, inca de la final de 2017, revine in zodia sa de domiciliu, in Capricorn, ceea ce face ca, in majoritatea lunilor anului 2018, cate 3-4 planete sa se afle simultan acasa.

Cu un plus vin lunile AUGUST-SEPTEMBRIE cand vor fi 5 planete in zodiile lor de maxima energie. A doua noutate interesanta a anului 2018 vine odata cu intrarea lui Jupiter in Sagetator, in zodia proprie, in noiembrie, ca atare, pe langa energiile puternice ale lui Neptun in Pesti – deja pe rol de cativa ani – la care se adauga si ale lui Saturn in Capricorn, iata, a treia mare planeta isi aduce cotnributia la o atmofera astrala FARA PRECEDENT… de cateva secole incoace!

In 2019, in aproape toate lunile, cate 4-5 planete trec simultan prin zodiile lor de domiciliu, momentele de varf fiind MAI-IUNIE si AUGUST-SEPTEMBRIE cand se vor afla simultan 6 planete in casele lor de maxim in acelasi timp. 6 din 10, deci suna promitator. nu?

Horoscop oferit de Acvaria, acvaria.com