Horoscop 2018 – Previziuni detaliate pentru fiecare zodie: zodiile care dau lovitura și care vor da piept cu greutățile. Acesta este cel mai bun moment pentru a afla ce vă pregăteşte anul 2018. Cu predicţiile horoscopului din 2018, puteţi obţine o perspectivă bună pentru a şti ce decizii ar trebui să luaţi anul viitor.

Horoscopul pentru anul 2018 sugerează că Taurul, Fecioară și Capricornul sunt considerate semne de Pământ, astfel că vor avea parte de admirație și recunoștință pe tot parcursul anului. Acești oameni sunt cei mai stabili și coerenți. Acești nativi nu sunt atât de spontani sau flexibili în acțiunile lor, dar sunt destul de conștienți de nevoia apărută și sunt gata să-i slujească pe alții.

Elementele semnelor de Foc sunt Berbecul, Leul și Săgetatorul. Aceste semne zodiacale sunt pregătite și de multe ori preiau controlul asupra situației. În anul 2018, acești oameni se vor confrunta cu o mulțime de activități, acțiuni și împrejurări rapide. Unul dintre principalele puncte cheie ale semnelor de Foc este că nu se opresc până nu vor obține ceea ce vor. Majoritatea liderilor lumii sunt născuți sub un semn de Foc.

Horoscopul 2018 dezvăluie că Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt principalii comunicatori ai semnelor zodiacale. Semnele elementului Aer se mișcă și se schimbă mereu. Ele sunt foarte flexibile și socializează bine cu celelalte semne. Aerul nu respectă reguli restrictive, spre deosebire de faptul că acești oameni nu acceptă nici un fel de acțiune forțată sau obligatorie. Libertatea gândirii și acțiunii sunt singurele lor dorințe.

Elementele semnelor de Apă cum ar fi Racul, Scorpionul și Peștii sunt la fel ca apa din sticlă. Acești oameni sunt secretoși. Semnele de Apă se simt motivate și stimulate, deoarece se confruntă cu emoțiile și cu conversațiile profunde personale.

Predicțiile zodiacului din 2018 arată că, în acest an, semnele de Apă trebuie să se adapteze la diferite tipuri de situații, incidente și relații. Semnele de Apă se retrag adesea în lumea lor, când nu au putut supraviețui emoțiilor lumii.

Berbec

În anul 2018, nativii din Berbec sunt capabili să finalizeze anumite decizii importante în viață. Lucrurile care nu mai sunt relevante pot fi alungate. Voi deveniți mai maturi și mult mai rafinați în acest an.

Planeta Saturn și Jupiter va acționa în favoarea ta pentru a începe lucruri care sunt mai potrivite pentru tine pe termen lung. În cursul anului, unele sacrificii sunt așteptate de partea voastră în ceea ce privește viața personală. Utilizați oportunitățile pe măsură ce vă ajung. Mai multe schimbări sunt în curs pentru nativii din Berbec în această perioadă.

Carieră: Cariera ar fi o zonă mai satisfăcătoare pentru majoritatea tipurilor de Berbec în acest an. Bineînțeles, veți avea parte de încercări și obstacole, dar atunci veți avea curajul să le stați în picioare.

Noi posibilități de creștere sunt probabile în sectorul de carieră în acest an. Comunicarea și supraviețuirea sunt cheile. Jupiter vă va ajuta să vă perfecționați abilitățile și să vă îmbunătățiți creativitatea.

Cei implicați în profesii legate de domeniile artelor, producției și vânzărilor ar obține un impuls pozitiv în această perioadă. Relația cu autoritățile și colegii de la locul de muncă va fi mai cordială și mai autentică. Așteptați promoțiile și plătiți vacanțe pentru sfârșitul anului.

Dragoste: Berbecii urmează o cale foarte clară în anul 2018 în viața lor pe plan amoros. Va fi o înțelegere mai bună a partenerului sau a soțului / soției. Pentru unii dintre voi, ar fi sfârșitul drumului spre o relație lungă nefericită, în timp ce pentru alții ar fi un început dulce.

Dacă sunteți deja într-o relație, sentimentele ar putea crește. Acum ați putea să vă controlați emoțiile și să le țineți sub control. Între martie și iunie, unii dintre voi ați putea lega nodul sau intrați într-o nouă fază în relație. Cu toate acestea, nu fiți departe de promisiuni false. Unele dureri din trecut și emoții negative dispar și te vei elibera.

Bani: Berbecii sunt pe drumul spre succesul financiar în acest an. Desigur, obstacolele vin în calea pierderilor și datoriilor, cu toate acestea, veți fi în măsură să le abordați cu ușurință.

Sentimentul tău de optimism va fi destul de ridicat și de aceea vei putea naviga fără probleme chiar și printr-o furtună financiară.

Calculați-vă bine bugetul pentru a se potrivi cu portofelul dumneavoastră. La sfârșitul anului, datoriile vor dispărea. Găsiți modalități diferite de a obține fonduri pentru a ajunge la o situație financiară stabilă.

Sănătate: Sănătatea și bunăstarea Berbecului vor fi excelente pe tot parcursul anului. Deși Uranus vă face fragil și predispus la probleme de sănătate, Jupiter vine la îndemână și vă protejează de orice complicații majore de sănătate.

Ascultați-vă sufletul și întineriți-vă periodic sufletul și trupul. Este necesară o anumită constrângere atunci când este vorba de indulgențe în hrană și de obiceiuri sportive. Nu fi prea excesiv. Meditația și alte forme de exerciții ușoare pot fi urmate pentru a elibera stresul.

Taur

Va exista multă pace și libertate de acțiune în viața nativilor în Taur în acest an. Pe măsură ce Pluto tranzitează casa Capricornului, vă simțiți mult mai ușor din punct de vedere fizic și mental. Sensibilitatea ta va fi forte pentru acest an și te va apropia mult de cei din jur.

Carieră: În acest an, performanța în carieră va fi la vârf. Fiți stabili cu ambițiile și obiectivele dumneavoastră. Mâinile tale ar fi destul de pline pe tot parcursul anului în ceea ce privește volumul de muncă.

Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfătuiți să se abțină de la a intra în orice lucrare în echipă sau în cooperative. Următorii ani vor fi fructuoși dacă vă veți pune toată puterea în acest an.

Dragoste: Dragostea, pentru nativii Taur, va fi în armonie pentru anul 2018. Aceasta va fi o perioadă de mare liniște și vor exista experiențe bogate în viața ta amoroasă. Pentru unii dintre voi, dragostea ar fi principala prioritate în viață, în timp ce pentru unii Taur, ar fi o pierdere totală de timp și de energie.

Sensibilitatea ta ține relațiile vii. Mijlocul anului ar putea aduce potențiali parteneri în viața ta. Dă-i drumul la vinovăția și păcatele tale din trecut și ai o vizită de mâine! Pentru cei care sunt deja într-o relație, aceasta este o perioadă în care legăturile voastre s-ar întări pentru a rezista testului timpului și al destinului.

În acest an, veți simți nevoia puternică de a vă mulțumi partenerului mai mult ca niciodată. Continuați și răsfățați-vă!

Bani: Pentru anul 2018, cheltuielile vor fi mai mari ca niciodată. Unele cheltuieli inevitabile vă invită să vă informați și să vă întrerupeți planurile legate de buget.

Dar asigurați-vă că nu vă supuneți presiunii exterioare în ceea ce privesc cheltuielile. Planificați-vă finanțele și eliminați toate împrumuturile și debitele neperformante. Faceți mișcări inteligente pentru a reduce cheltuielile nedorite în viață. Unii nativi ar putea să facă achiziții de valoare ridicată, cum ar fi o casă, o proprietate imobiliară sau un vehicul de lux în timpul anului.

Sănătate: Anul 2018 începe cu o notă bună pentru nativii în Taur și asta pentru că nivelul lor de sănătate și energie va fi destul de bun. Acesta va fi un moment potrivit pentru a face sport și a renunța la obiceiurile nesănătoase. Acestea vor avea repercusiuni bune pe termen lung în viața ta.

În jurul celui de-al doilea trimestru al anului, va fi o scădere al nivelului de energie și moralul tău va fi testat. Păstrați emoțiile sub control. Relaxați-vă! Lăsați să crească nivelul de încredere și eliminați stresul din viața voastră.

Gemeni

Anul 2018 vr fi o perioadă cu energie ridicată în aproape toate zonele vieții. Va fi o revizuire sau o renovare completă atât fizic cât și mental. Noi oportunități vor veni în calea voastră. Recompensele se află chiar la colț. Nu vor fi prea multe probleme în obținerea favorurilor în viața personală și profesională.

Acesta va fi un moment în care natura voastră adevărată va veni în prim plan. Feriți-vă de promisiuni și responsabilități false în acest an.

Carieră: În acest an, efectele combinate ale lui Jupiter și ale lui Saturn vă vor ajuta să vă dovediți aprecierea în câmpul de carieră. Aceasta ar fi o perioadă bună pentru a vă lărgi orizontul în termeni de afaceri.

Nu vă mulțumiți cu realizările voastre actuale. S-ar putea să existe o abordare la rece a colegilor din acest an. Fiți atenți la mișcările lor și încercați să câștigați bunăvoința șefilor la locul de muncă. În acest an, ar fi un progres lent, dar constant în domeniul carierei tale.

Dragoste: Dragostea Gemenilor va fi plină de vigoare și aromă în acest an. Pozitia lui Jupiter te va ajuta sa te îmbunătățești emoțional și vei fi mai entuziasmat în viața de cuplu.

Nu face lucruri false sau forțate. În plan amoros va fi multă pasiune, plăcere și mișcări senzuale în acest an.
Poate exista și situația ca unii nativi să fie prinși între două relații paralele. Pentru a evita complicațiile ulterioare, este mai bine să fiți sinceri și hotărâți. Sfârșitul anului ar putea să vadă unele separări, reconcilieri și răsturnări în zona ta de dragoste.

Bani: Situația financiară a Gemenilor va fi o mare întrebare în acest an. Deși multe dintre dorințele dumneavoastră ar fi satisfăcute, proiectele pe termen lung pe care le-ați avut în mintea voastră ar putea avea alte rezultate.

Pe măsură ce anul trece, muncești din greu, depui mai mult efort. Efectuați unele modificări pentru cheltuieli și îndepărtați-vă de cheltuielile nedorite pentru această perioadă. Evitați împrumuturile și datoriile și încercați să trăiți în limitele mijloacelor. Acest lucru vă va ține departe de faliment în următorii ani.

Sănătate: În cea mai mare parte a anului nu veți avea probleme de sănătate. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți bine treaba. Fiți pregătiți pentru o perioadă agitată și intensă a vieții dvs. în jurul perioadei de mijloc a anului. Acest lucru ar aduce slăbiciune minții și corpului pentru unii dintre nativii Gemeni. Faceți sport pentru a vă menține.

Rac

Nativii în Rac vor vedea anul 2018 cu un nou nivel de optimism și pozitivitate. Nivelul dumneavoastră de încredere și armonie va crește pe tot parcursul anului. Planeta Saturn și Jupiter vor aduce numeroase oportunități de creștere în timpul perioadei. Dezvoltarea și progresele vin acum pentru voi în bucăți.

Cu toate acestea, așteptările vor fi îndeplinite pe măsură ce se va trece anul.

Carieră: Zona carierei se va intensifica în acest an. Încercați să obțineți un echilibru cordial cu autoritățile și colegii în această perioadă. Dacă cereți o relocare sau o schimbare de poziție, atunci 2018 va fi momentul potrivit.

Până în ultimul trimestru al anului, timpul va fi favorabil pentru a dezvolta noi competențe sau sarcini legate de zona dumneavoastră de interes.

Dragoste: Nativii în Rac vor asista la o revoluție emoțională în viața amoroasă în anul 2018. Relațiile în care te afli deja îți vor aduce un suflu nou. Urmați-vă instinctele și conștiința atunci când rezolvați problemele contencioase în zona dragostei. Vorbiți și lăsați-l pe partenerul dumneavoastră să aducă o anumită transparență în relație.

Păstrați un control asupra a ceea ce faceți, deoarece s-ar putea să rănești sentimentele partenerului tău pe măsură ce trece anul. Țineți-vă dorințele și emoțiile senzuale sub control și încercați să înțelegeți sentimentele partenerului. Unele dintre visele voastre de lungă durată s-ar materializa pentru moment, însă asigurați-vă că visele sunt realiste și nu o utopie.

Sfârșitul anului va aduce multă îndrăzneală și va aduce un farmec în tine, încât să puteți atrage potențiali parteneri pe viață.

Bani: Prima jumătate a anului ar putea aduce cheltuieli nedorite. Deși acest lucru ar putea provoca o problemă temporară, veți reuși să vă măriți bugetul spre sfârșitul anului. Această parte a anului ar aduce, de asemenea, un bun flux prin intermediul tranzacțiilor imobiliare și a veniturilor prin moștenire.

Mijlocul anului ar putea cere unele cheltuieli legate de amenajarea casei. Nu vă aruncați prea mult la capriciile și fantezile financiare ale celor din jurul vostru, altfel veți ateriza în ape tulburi. A doua jumătate a anului, cu toate acestea, pare a fi lipsită de probleme în ceea ce privește partea dumneavoastră financiară. Evitați achizițiile de valoare ridicată și încercați să faceți unele economii.

Sănătate: Acest an te prinde în stare bună de sănătate și îți oferă oportunități de a îmbrățișa sinele fizic și mental. Odihniți-vă și întineriți spiritele ori de câte ori aveți timp liber.

Rămâneți activ și mâncați sănătos! Fii pozitiv și lasă sentimentul de optimism să te înconjoare. O dietă adecvată ar deschide calea pentru un viitor mai sănătos, stai departe de abuzuri alimentare în acest an, deoarece acestea ar putea aduce repercusiuni pe termen lung în viață.

Leu

Pentru anul 2018, nativii în Leu își găsesc partea lor materialistă și lumească venind în prim plan. Jupiter și Saturn te vor ajuta să fii în lumina reflectoarelor tot anul. În acest an, vor apărea schimbări radicale în viața personală și profesională. Veți putea să faceți mai multe lucruri în acest an, dar păstrați-vă sensibilitatea sub control, deoarece ar putea împiedica avansarea dumneavoastră.

Carieră: Cariera Leilor va trece prin mai multe urcușuri și coborâșuri în anul următor. Planificați-vă viitorul carierei și lucrați la el și nu vă lăsați descurajați de greutățile actuale. Redefinirea și reprofilarea eticii profesionale a muncii sunt necesare pentru a finaliza proiectele la timp.

Prima jumătate a anului ar putea fi destul de laborioasă. În timp ce a doua jumătate ar putea aduce un sentiment de stabilitate și optimism în partea dumneavoastră profesională.

Dragoste: Viața amoroasă a Leilor va fi fenomenală în acest an. Cei singuri și cei care se află deja într-o relație ar putea să facă schimbări majore în viața lor amoroasă.

Saturn și Jupiter sunt în preajmă și vor îmbunătăți în continuare partea sensibilă. Deși zona dragostei poate fi uneori dureroasă, recompensele vor fi de lungă durată.

Încercați să schimbați modul de exprimare a iubirii, deoarece ar putea să vă îmbunătățiți perspectivele de a vă aduce potențialii parteneri în viața dumneavoastră. Trebuie să faceți compromisuri uneori împreună cu partenerul pentru a aduce romantism în viața voastră.

Nu lăsa să se dezvolte lacune de comunicare între dumneavăastră și partener. Vor fi nenumărate întâlniri romantice în viața ta în această perioadă. Leu, depinde de tine ce alegi!

Bani: Situația financiară a nativilor în Leu se va îmbunătăți foarte mult în acest an. Deși s-ar putea să existe niște constrângeri pentru afluxul dumneavoastră, veți putea să vă îndepliniți dorințele.

Nu luați decizii grabite, adoptați în schimb o atitudine calmă. Fiți pregătit pentru cheltuieli neprevăzute, care ar putea apărea pe parcursul acestui an. Luați decizii înțelepte și încercați să vă desprindeți de indulgențele financiare nedorite care ar putea mânca economiile.

Examinați periodic bugetul, dacă situația garantează același lucru. Nu te lăsa pradă turbulențelor emoționale cauzate de cei apropiați.

Sănătate: Sănătatea nu este una bună, dar nici gravă. Urmați traseul naturii pentru a vă recupera spiritele. O dietă organizată și sport ar fi un drum lung în îmbunătățirea bunăstării generale. Însă, nu exagera cu exercițiile fizice.

Feriți-vă de complicații și stați vigilent și calm. Trebuie sa te relaxezi, „make-up-ul” tău fizic și mental necesită întinerire periodică pentru a te menține în forma de viață tot timpul anului.

Fecioară

Pentru nativii din Fecioara, anul 2018 va fi destul de agitat, cu multe activități aliniate. Țineți-vă țintele focalizate și urmăriți-vă obiectivele în viață, chiar dacă aceasta înseamnă costuri ridicate. Măsurile preventive periodice și pașii preventivi vă vor ajuta în protejarea dumneavoastră de efectele nocive ale vieții pe parcursul anului.

Ai grijă, oamenii nu sunt perfecți.

Carieră: Pe parcursul anului, performanța va fi indirect legată de cea a colegilor și superiorilor și de cât de bine ați ajuns în relația cu ei. Acesta ar fi un pas pozitiv dacă ați folosi puterea autoritară care v-a fost dată pentru a obține mai multe cunoștințe.

Lucrul în echipă vă va ajuta să vă îndepliniți obiectivele profesionale în acest an. Unii nativi în Fecioară sunt în legătură cu transferul sau relocarea. Promovarea și creșterea salariului sunt, de asemenea, datorate altora.

Dragoste: Nativii în Fecioara vor avea un mediu propice pentru a-și continua relațiile de dragoste în acest an.

Unii nativi ar putea găsi dragostea și iubire pe care și-au dorit-o în această perioadă. Alții vor avea parte de povești de dragoste ca în cărți.

Emoțiile tale ar fi sub control pentru cea mai mare parte a perioadei în care dragostea ta ar fi mai puternică decât oricând. Cei singuri au șansa de a întâlni iubirea vieții lor în această perioadă.

Relațiile care au început după primul trimestru al anului au mai multe șanse de a supraviețui oricăror tendințe negative ulterioare. Încercați să obțineți un echilibru bun între dragoste, distracție și aspectul practic al vieții.

Un sentiment de siguranță va predomina în viața ta amoroasă și în viața de familie. Familia ar fi o sursă de putere și sprijin dacă sentimentele tale de dragoste sunt canalizate în mod corespunzător.

Bani: Se vor produce schimbări semnificative în situația financiară a nativilor din Fecioara. Pe parcursul anului, prietenii și rudele ar fi o sursă bună de inspirație pentru tine să câștigi mai mulți bani. Ofertele de proprietate ar putea să vă aducă beneficii bune pentru perioada respectivă. Cu toate acestea, ar exista cheltuieli inexplicabile legate de copii și membri vârstnici din familie.

Aveți un plan de urgență pentru a ține pasul peste acest lucru. Nu lăsa emoțiile să-ți conducă partea financiară. Fiți stricți cu punga dumneavoastră atunci când este vorba de distracție și petreceri.

Cei care fac afaceri vor găsi timpul mai favorabil acumulării de fonduri. În general, statutul monetar al nativilor în Fecioară ar fi destul de satisfăcător pentru această perioadă, deși revoluțiile majore sunt excluse.

Sănătate: Pe măsură ce începe anul 2018, nativii din Fecioara vor avea suficient timp să se odihnnească și să se relaxeze. Mergeți în excursii pentru a vă încărca pozitiv. Asigurați-vă că un sentiment de optimism predomină în jurul dumneavoastră în acest an.

După martie 2018 vor exista unele preocupări pentru sănătate. Partea fizică ar atrage atenția. Evitați prea mult efort și prea multă odihnă. Încearcă un echilibru bun în ceea ce mănânci și ce faci. Luați hotărârea să opriți obiceiurile proaste de sănătate care v-au bântuit de câțiva ani. Prevenirea este mai bună decât vindecarea atunci când vine vorba de sănătatea dumneavoastră.

Balanță

Persoanele născute în această zodie de aer au toate motivele de bucurie. Lucrurile se vor schimba radical încă din primele 3 luni ale noului an. Din punct de vedere numerologic va fi un an 2. Cifra 2 simbolizează, în special pentru Balanțe, necesitatea de a urma căi noi.

Carieră: Nativii acestei zodii se vor axa în special pe carieră. Se vor dezvolta extraordinar de frumos din punct de vedere profesional. Balanțele trebuie să fie foarte atente la contractele pe care le semnează în special în lunile de primăvară și vară, pentru că acestea sunt cele mai benefice perioade pentru cariera lor.

Dragoste: Din punct de vedere amoros, e foarte probabil să apară dragostea adevărată pentru acești nativi. Femeile Balanță s-ar putea căsători vara. Cea mai favorabilă lună pentru a face pasul cel mare este august, o lună în care se vor clarifica aproape toate aspectele legate de viața lor sentimentală.

Bani: Cu banii nu vor sta rău deloc, ba se poate spune că se numără printre zodiile care vor câștiga cel mai bine din muncă cinstită. Au oportunități nenumărate să facă investiții serioase în domenii pe care în alte perioade nu ar fi pariat nici cu banii pe masă.

Balanțele vor avea acel fler tipic lor de a ști cum să gestioneze afacerile, cum să iasă din crizele inevitabile oricărui business. Pot apărea mici probleme financiare în toamna anului 2018, dar ele nu vor fi de natură să le perturbe confortul și să le facă să uite de anumite capricii.

Totodată, din 2018 se poate spune că Balanțele vor fi înconjurate de mulți oportuniști, de oameni care vor să profite de bunăstarea lor financiară, așa că sunt avertizate de astre să aibă grijă în cine își pun încrederea.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de un an karmic încărcat. Multe din problemele pe care nu le-au rezolvat în anii trecuți vor reveni și le vor schimba complet planurile exact când vor fi mai puțin pregătiți.

Dragoste: Nativii acestei zodii vor schimba partenerii destul de des până se vor stabiliza din punct de vedere sentimental. Nu e exclus să se implice într-o relație serioasă, adică una de lungă durată, din luna octombrie.

De altfel, lunile octombrie și noiembrie sunt cele mai benefice din punct de vedere amoros. E foarte probabil, de asemenea, ca o veche iubire să revină în special în viețile bărbaților Scorpion.

Se poate spune, indiferent dacă vorbim despre casă, carieră, bani sau dragoste că anul 2018 va fi unul în care trecutul se va împleti cu prezentul. Vor avea parte de multe dușuri reci și vor ajunge la concluzia că nimic nu mai poate fi amânat pentru bunăstarea lor.

Bani: Dacă în anii precedenți au avut impresia că pot fenta timpul, acesta își va spune cuvântul. Unele decizii nu pot fi amânate la nesfârșit și e mai bine că în 2018 se vor clarifica o serie de situații.

Scorpionii vor avea nevoie de foarte mulți bani în 2018, iar asta înseamnă că vor munci pe rupte. Nu prea vor avea timp de vacanțe deoarece vor conștientiza că fiecare minut înseamnă bani.

Se poate spune că majoritatea Scorpionilor vor relua acele legături pierdute, întrerupte sau despre care nici nu știau cu rudele lor. Vor regăsi prieteni vechi, oameni care la un moment dat le-au întins acea mână de ajutor necesară să se ridice de jos când norii negri se adunau deasupra lor.

Sănătate: Scorpionii au parte de o perioadă de regenerare spirituală pe tot parcursul anului. Vor fi luni în șir din care au de învățat multe lecții de viață. Cea mai benefică perioadă, cea în care își vor găsi liniștea și se vor reculege complet va fi cea cuprinsă între 15 noiembrie și 20 decembrie 2018.

Săgetător

Dacă anul 2017 a șchiopătat la capitolelele dragoste și bani, anul 2018 vine cu surprize pe care Săgetătorii nu le-ar fi nici măcar visat. Se anunță un an de pomină sub toate aspectele.

Bani: Financiar, se vor rezolva o serie de situații complicate lăsate cumva la voia sorții mai ales în ultimele luni ale lui 2017. Se pot angrena într-un business nou, de perspectivă. De asemenea, Săgetătorii care au abandonat anumite proiecte din trecut din lipsă de inspirație sau bani le vor relua cu ajutor de unde nu se așteaptă.

Mai mult, există și varianta ca Săgetătorii tineri să dea lovitură din punct de vedere profesional în afara țării. Cum se spune, nimeni nu e profet în țara lui!

Dragoste: Din punct de vedere sentimental, femeile Săgetător sunt ceva mai avantajate față de bărbați. Cele căsătorite își vor reînnoi jurămintele undeva pe la jumătatea anului următor, iar cele necăsătorite ar fi bine să își pregătească zestrea.

Singura perioadă nefavorabilă pentru Săgetători va fi cea cuprinsă între 15 și 29 august, când o serie de aspecte astrologice vor fi activate în detrimentul lor. Le va fi afectată în special zona de comunicare. În această perioadă trebuie să fie extrem de rezervați dacă își doresc liniște sufletească.

Așadar, per total, Săgetătorii au suficiente motive să zâmbească și să nu se gândească cu groază la anul 2018. Este anul reîntregirii sufletești, al bunăstării pe toate planurile, al regăsirii de sine și al prosperității.

Capricorn

Capricornii o iau de la capăt în 2018. Primele luni ale noului an vor fi marcate de câteva crize existențiale serioase. În urma anumitor decizii dificile în fața cărora vor fi puși fără drept de apel, bărbații Capricorn în special vor fi nevoiți să facă o autoevaluare în legătură cu toate greșelile pe care le-au făcut în anul precedent.

Dragoste: Lunile martie și aprilie vin cu o limpezire a vieții lor amoroase. Se poate spune că își vor schimba complet viața sentimentală. Pot apărea iubiri noi, iar anumite certitudini care țineau de plauzibilul situației în care au stat fără să facă nimic vor fi spulberate.

Capricornii vor iubi din nou, așa cum probabil au făcut ultima oară doar în liceu. Nu se pune problema oficializării relației pentru că acești nativi se tem de căsătorie ca Dracul de tămâie. Așadar, vor iubi cu toată puterea, dar nu se pune problema de căsătorie sub nicio formă.

Carieră: Din punct de vedere profesional, lucrurile par să se îndrepte mai ales din luna august. Până în august, Capricornii se vor lupta pentru supraviețuire și vor face tot posibilul să își mențină stabilă situația financiară.

Relația cu apropiații (rude, prieteni, cunoștințe mai vechi sau mai noi) va cunoaște și ea mici schimbări. Capricornii vor avea ocazia să îi înțeleagă mai bine pe oamenii din jurul lor pentru că vor petrece mai mult timp cu ei.

Bani: Anul se va încheia pentru Capricorni pe plus. Vor avea mai mulți bani în buzunare, mai mulți prieteni, o iubire nouă și câteva garanții că viitorul va fi cât de cât asigurat, fără să mai fie nevoiți să caute soluții chiar și din piatră seacă. Urmează, așadar, un an 2018 care îndreaptă greșelile, care face lumină în viețile acestor zodii de pământ, un an în care flacăra speranței va începe să ardă tot mai puternic.

Vărsător

2018 vine cu multe tensiuni pentru Vărsători. Temperamentul lor nu va fi diminuat, ba dimpotrivă. Anumite situații dificile vor căpăta o încărcătură și mai negativă, asta din cauza predispoziției acestor nativi la a gândi negativist.

Se poate spune că vor exista doar două perioade ceva mai favorabile din punct de vedere emoțional. Prima va fi cuprinsă între 16 iulie și 17 august, iar cea de-a doua între 20 octombrie și 25 noiembrie, când o serie de evenimente astrologice se vor desfășura în favoarea lor.

Dragoste: Cu dragostea, totul va rămâne la fel. Nu se prevede cine știe ce acțiune la acest capitol și totul pornește de la pretențiile prea mari pe care le au în special femeile Vărsător față de partenerii lor.

Vor avea nevoie de mai multă afecțiune, vor simți nevoia să li se plângă de milă, să fie luați în brațe constant. Se pot tulbura foarte ușor. E un an foarte sensibil pentru ei din toate punctele de vedere.

Vărsătorii sunt obligați să se privească atent în oglindă, să încerce să se înțeleagă și să accepte unde greșesc dacă își doresc să evalueze cu adevărat. În caz contrar, nu vor face decât să stagneze și să își ia adio de la toate visele.

Bani: Cu banii se întrevăd niște evoluții spectaculoase, în ciuda deranjului permanent pe care îl vor simți în sufletele lor. Vărsătorii fac parte din acea categorie de oameni care, indiferent de câte necazuri și câte suferințe ar trăi, reușesc să aibă grijă de buzunarul lor.

Vărsătorii vor avea un an plin de neprevăzut, fără doar și poate. Au nevoie de mai multă înțelegere ca niciodată, de oameni adevărați, capabili să le înțeleagă sentimentele, trăirile, speranțele, idealurile.

Abia spre finalul anului se poate spune că Vărsătorii se vor liniști. Vor păși în 2019 mai puternici, mai cumpătați, mai spirituali. Până la 2019 au de trecut de obstacolul pe care îl reprezintă 2018.

Pești

2018 e anul încercărilor pentru nativii Pești. Vor fi și bune, dar și rele. Vor apărea situații în care nu credeau niciodată că vor fi.

Carieră: Determinantă pentru viitorul lor profesional va fi cea de-a doua parte a anului. Ultimele 6 luni vor fi pline de experimente și experiențe noi, trăiri care îi vor îmbogăți din punct de vedere spiritual, care îi vor face mai atenți la nevoile lor și ale celor din jur.

Dragoste: Din punct de vedere amoros, lucrurile se vor așeza pentru acei nativi care au avut un an 2017 de coșmar la acest capitol. Pentru cei care sunt deja într-o relație serioasă, totul va decurge liniștit. Nu apar cine știe ce surprize, semn că măcar la capitolul dragoste s-au maturizat în ultima vreme.

Trebuie menționat totodată că persoanele născute în zodia Pești nu vor mai face niciun fel de concesie în 2018. Compromisurile vor fi analizate la milimetru, așa cum un chirurg face o serie de investigații înainte să taie în carne vie.

Au de-a face cu tot felul de situații noi în familie. Pot afla vești tulburătoare, vor descoperi secrete pe care le bănuiau, dar despre care nu aveau curajul să spună nimic pentru că nu avea dovezi. 2018 este, în alt registru, un an al confirmărilor. Se știe că Peștii au o intuiție fantastică și multe dintre preconcepțiile ori presimțirile lor se vor adeveri încă o dată.

2018 va fi și anul în care acești nativi se vor apropia mai mult de Dumnezeu. Se vor întoarce în zona spirituală pe care au abandonat-o în urmă cu ceva timp de dragul plăcerilor lumești, firești. Vor descoperi că menirea lor este să scoată ce e mai bun din ei și din oameni, să ajute nu doar de dragul de a fi menționați, ci pentru că asta îi face să se simtă bine.

În concluzie, va fi un an 2018 prosper, plin de provocări, plin de noutăți de tot soiul, de călătorii mai mult sau mai puțin spirituale în propriul lor univers, un an al regăsirii de sine.


Preluare andreilaslau.ro