in

Scapă de părul nedorit de pe faţă cu un preparat uşor de făcut chiar la tine în bucătărie

Aproape toate femeile se lupta cu par facial nedorit, in special parul deasupra buzei. Majoritatea femeilor care au aceasta problema se arunca imediat la ceara pentru epilat, care este o forma de epilare semi-permanenta.
Cu toate acestea, exista o reteta naturala si permanenta pentru aceasta problema. Femeile din Orient din cele mai vechi timpuri. Este un amestec ce elimina parul dar si calmeaza pielea.
Are ingrediente naturale pline de vitamine, minerale si antioxidanti. Va face pielea sanatoasa dar si confera pielii o stralucire sanatoasa. Ar trebui sa aveti grija cu ceva puneti pe piele, deoarece pielea este cel mai mare organ din corp. Orice puneti pe piele este absorbit in sange.

  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri de zeama de lamaie
  • 1 lingura de ovaz

Luati ovazul si macinati-l, dar nu foarte fin. Apoi adaugati zeama de lamaie si mierea. Amestecati bine, si aplicati pe zona unde este parul nedorit. Lasati 15 minute, clatiti bine zona si aplicati niste crema dupa tratament.
Repetati procedura de 2-3 ori pe saptamana. Dupa o luna, parul va disparea complet.
Ovăzul – alte indicaţii terapeutice
Ovăzul este o cereală foarte indicată în afecţiunile digestive, având rol de stimulare a digestiei, de calmare a spasmelor intestinale şi rol laxativ. El se recomanda şi în afecţiunile ficatului, mai ales în inflamaţia colecistului (colecistită).
Afecţiunile respiratorii pot fi tratate cu preparate din ovăz, care se indică în tratamentul astmului bronşic, ca expectorant, în bronşite, în laringite şi pentru vindecarea tusei.
Ovăzul acţionează pozitiv şi asupra vaselor de sânge şi a inimii, scăzând colesterolul din sânge şi glicemia (fiind util şi în diabet) şi fiind indicat în tratarea anginei pectorale şi a ulcerului varicos.
Ovăzul este bogat şi în inhibitori ai proteozei şi din această cauză este foarte indicat în lupta cu tumorile pe care le dizolvă (în special la cancerul intestinal).
Şi aparatul urinar beneficiază de pe urma ovăzului, care este diuretic, calmează durerile din colicile renale şi vezicale si vindecă litiaza urinară şi biliară. În plus, ovăzul ajută şi glandele sexuale, rezolvând sterilitatea şi impotenţa şi fiind tonic uterin.

Preluare andreilaslau.ro

Cea mai bună prăjitură – cu Ness și Cola, desert de Post

Pilda celor 3 copaci – o vei citi în doar 5 minute, dar o vei ține minte toată viața