in

De ce este bine să faci baie la picioare cu bicarbonat de sodiu? Ce se întâmplă încă din primul minut?

Bicarbonatul de sodiu este unul dintre ingredientele naturale netoxice recomandate într-o serie de remedii cosmetice și pentru sănătate. Bicarbonatul este o sare alcalină sub formă de pudră albă care revigorează pielea în profunzime.
Băile cu bicarbonat de sodiu sunt recomandate pentru persoanele care se simt mereu obosite și simt dureri în tot corpul, de la cele articulare până la cele musculare. Umpleți cada cu apă călduță și adăugați 6 linguri cu vârf de bicarbonat de sodiu.
Amestecați bine bicarbonatul în cadă și așteptați câteva minute până se dizolvă complet. E recomandată și spălarea picioarelor cu bicarbonat de sodiu. În primul rând, veți simți o revigorare completă. Acest procedeu ajută la circulația sângelui.
După numai un minut de îmbăiere cu bicarbonat de sodiu, vă veți simți corpul mai ușor, pielea va deveni mai fină și mai elastică, iar mirosul neplăcut al picioarelor va dispărea complet.
Spălatul picioarelor cu bicarbonat de sodiu e recomandat mai ales dacă sunt umflate.
Bicarbonatul este eficient și în lupta cu ciuperca piciorului. Dacă aveți unghie încarnată, țineți cât mai mult picioarele într-un lighean apă fierbinte și bicarbonat.
Bicarbonatul e recomandat și în tratarea problemelor stomatologice. Gargara cu apă plată și bicarbonat va elimina respirația urât mirositoare și va preveni apariția cariilor. Poți spune adio tartru dacă în fiecare dimineață și seară îți clătești gura cu bicarbonat dizolvat în apă plată.
Fie că ne place sau nu, cu toții suferim de afecțiuni ale pielii la un moment dat în viață. În acest articol vă vom împărtăși rețeta miraculoasă a unei soluții de curățare a tenului ce se prepară din numai 2 ingrediente – bicarbonatul de sodiu și uleiul de cocos.
Ambele s-au dovedit a fi foarte eficiente în tratarea și calmarea afecțiunilor de piele. Acest remediu nu necesită un proces complex de preparare, însă vă ajută să scăpați de acnee și de petele roșii de pe față și vă curăță perfect tenul.
Crema poate fi folosită și pe post de scrubbing și ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii. În plus, micșorează porii, tratează complet acneea și îndepărtează definitiv punctele negre. Uleiul de cocos a devenit în ultimii ani un produs cosmetic râvnit de multe femei.
Despre uleiul de cocos trebuie să știți că este un produs de înfrumusețare nemaipomenit datorită proprietăților sale antibacteriene și antifungice. În plus, este un produs hidratant și foarte grijuliu cu epiderma noastră. Acesta este format din grăsimi saturate (90% din întregul conținut), din vitaminele E și K, dar este bogat și în fier.
Mai mult decât atât, uleiul de cocos hidratează și catifelează pielea, înlătură senzația de piele uscată, este un bun exfoliant, este blând cu rănile sau bătăturile (vindecă vânătăile).
Uleiul de cocos calmează iritațiile (este indicat de folosit după epilare întrucât are rol antibacterian și, pe deasupra, datorită aportului mare de acizi grași, calmează iritațiile minore), încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, tonifică și înfrumusețează pielea și îi conferă o strălucire cum puține produse o fac.

Detoxifierea de 3 zile care vă curăță ficatul, elimină apa din țesuturi și dizolvă grăsimea

Ce se întâmplă la 4 ore după ce ai mâncat o mână de nuci? Iată răspunsul medicilor