in

Băutura care vă ajută să slăbiți aproape 4 kilograme în doar 3 zile

Pentru un abdomen plat și un aspect sănătos e nevoie să petreceți ore îndelungate la sală. Există un alt factor important care contribuie la acumularea grăsimii pe burtă, și acela este ceea ce consumați. De fapt, dieta este responsabilă pentru 90% din felul în care arată abdomenul. De aceea, trebuie să acordați atenție alimentelor pe care le mâncați dacă vreți un abdomen plat.
Rețeta pe care o prezentăm este extrem de benefică pentru a modela perfect mușchii abdominali. De fapt, dacă veți consuma zilnic această băutură, vă puteți remodela întregul abdomen.
Pe lângă faptul că este extrem de eficientă, această băutură de casă este destul de ușor de preparat. De fapt, va dura doar câteva minute. Este, de asemenea, cel mai bun mod de a începe o dietă sănătoasă și echilibrată.

Indicații

 1. Luați o legătură de pătrunjel proaspăt și tocați-o într-un blender.
 2. Stoarceți sucul de la o lămâie și adăugați-l peste pătrunjel.
 3. Se adaugă o jumătate de ceașcă de apă și se amestecă timp de câteva secunde.
 4. Acest amestec funcționează extrem de rapid și veți putea vedea primele rezultate în doar 2-3 zile. Cheia pentru eficacitatea acestei băuturi este pătrunjelul, care este plin cu vitamine esențiale pentru o digestie bună. Lămâile, pe de altă parte, sunt extrem de benefice pentru arderea grăsimilor. Pe lângă faptul că vă remodelează abdomenul, acest amestec vă va îmbunătăți metabolismul.
  Pentru rezultate optime, ar trebui să consumați această băutură pe stomacul gol, timp de 5 zile, în fiecare dimineață. Apoi, faceți o pauză de 10 zile și repetați procesul.

  Alte băuturi care vă ajută să slăbiți

  Iată o listă de băuturi răcoritoare benefice pe care le puteți include, de asemenea, în dieta dumneavoastră pentru a stimula procesul de pierdere în greutate.
  Apă aromată: Feliați diferite fructe și legume. Puneți-le într-o cană, apoi umpleți cana cu apă rece. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți gustul apei, dar, de asemenea, vă va îmbogăți corpul cu numeroase vitamine.
  Ceaiul verde: Consumul de ceai verde rece și proaspăt vă va îmbunătăți în mod semnificativ digestia și va reduce grăsimea abdominală. Puteți să adăugați miere pentru a-l îndulci.
  Smoothie de pepene roșu: pepenele roșu este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru smoothie, deoarece conține multă apă. Se combină acest fruct proaspăt cu gheață și iaurt pentru a obține un smoothie perfect.
  În sfârșit, țineți minte că exercițiile fizice și răbdarea sunt esențiale pentru a avea succes. Adoptați o dietă sănătoasă, beți sucul de pătrunjel și lămâie și veți obține un abdomen plat în cel mai scurt timp.

Vei da jos mai mult de 3 kilograme în doar o săptămână dacă vei consuma aceste 2 ingrediente

Grăsimea abdominală rămâne o amintire neplăcută cu această mixtură din miere, ghimbir și lămâie