in

3 ceaiuri alcaline pentru detoxifiere – Te ajută să dai jos mai rapid grăsimea nedorită

Iată 3 metode diferite de a-ți detoxifica organismul și de a da jos din kilogramele în plus – Dacă vrei să îți detoxifici organismul, trebuie să fii foarte bine hidratat pentru a reuși să elimini toate toxinele și reziduurile care îngreunează și afectează organismul.
Cea mai bună metodă este să consumi cel puțin 2 litri de apă, să consumi fructe și legume bogate în apă și să bei destule ceaiuri. Acestea din urmă sunt extrem de benefice și de sănătoase și conțin proprietăți alcalinizante și de curățire, dar au și funcții antiinflamatorii.
Iată câteva astfel de combinații.

Combinația nr. 1

Ceaiul verde – bogat în theanină benefică pentru reducerea stresului și protejarea creierului. De asemenea, reduce presiunea sanguină, te ajută la slăbit, are proprietăți antivirale, reduce stresul, ajută împotriva artritei, este bogat în polifenoli, flavonoide și alte elemente care ajută metabolismul.
Mușețelul – efect de ameliorare a sistemului digestiv și a celui nervos. Relaxează mușchii și sistemul digestiv.
Măceșele – bogate în vitamina C, importante în funcția adrenală, în sistemul imunitar și în ceea ce privește sănătatea țesuturilor din organism.
Hibiscus – bogat în antioxidanți, curăță organismul de substanțele dăunătoare și previne procesele inflamatorii cauzate de toxine.
Pentru a prepara un ceai din această categorie este nevoie de câte o linguriță din fiecare ingredient. Se prepară ca orice ceai clasic, prin infuzie sau decoct.

Combinația nr. 2

Ceai alb – se obține din aceeași plantă, doar că are mai mulți antioxidanți și se culege când planta e tânără.
Ghimbirul – stimulează și îmbunătățește circulația sanguină în tot corpul.
Scorțișoara – controlează cu succes nivelul de zahăr din organism, reduce stresul și inflamațiile.
Lămâia – bogată în vitamina C, îmbunătățește digestia.
Mierea – îmbunătățește sistemul imunitar, reduce stresul și îmbunătățește digestia.
Amestecă o linguriță de ceai alb, una de ghimbir proaspăt măcinat, una de miere, o jumătate de linguriță de scorțișoară și un sfert de lămâie feliată. Toarnă peste ele apă fierbinte și lasă 6 minute. Se consumă cât este proaspăt făcut.

Combinația nr. 3

Ceai de rooibos – bogat în minerale și antioxidanți, ajută oasele și dinții și prelungește speranța de viață.
Peppermintul – îmbunătățește circulația sângelui, ajută metabolismul și îți oferă energie. Este și benefic pentru tractul digestiv.
Lemnul dulce – protejează mucoasa intestinală și ajută împotriva balonării și împotriva durerilor abdominale.
Ai nevoie de 2 lingurițe de ceai de rooibos, una de ceai de lemn dulce și o mână de peppermint proaspăt. Amestecă toate ingredientele și toarnă peste ele apă fierbinte.

Iată ce trebuie să bei când îți este foame, când ești supărat sau balonat

Nu mai cheltuiți banii pe medicamente de tensiune și colesterol, ci încercați această rețetă naturală veche