in

Șnițel de pui în pesmet

Șnițel de pui în pesmet – o rețetă simplă pentru gustoasele, cu o crustă apetisantă a bătutelor de pui. Șnițele de pui vor fi o bună alternativă cărnii de porc și vă va diversifica masa. Este delicios!

 

Scop: Pentru prânz / Pentru cină / Pentru o masă festivă / Prânz în 30 de minute

Principalul ingredient: Carne / Pui

Categoria: Mâncăruri fierbinți /Șnițele

Dieta: Alimente dietetice

Ingrediente

  • Piept de pui – 500 g
  • Făină – 0,5 pahar
  • Ouă – 2 unități
  • Pesmet – 1,5 pahar (potrivite pentru gătire)
  • Ulei vegetal – 60 g
  • Sare – Pentru gust
  • Piper negru – Pentru gust

Porții: 4

Descrierea preparării:

Pieptul de pui este un adevărat prim ajutor în bucătăria gospodinelor. Se pregătește mereu ușor și rapid. Dacă nu exagerezi, sunt foarte suculente și moi. Una dintre aceste rețete simple și delicioase este șnițel de pui în pesmet. Pregătiți și bucurați-vă! 😉

Cum se prepară? „Șnițel de pui în pesmet”

  1. Pieptul de pui spălăm sub apă rece. Uscați-le cu un prosop. Tăiați fiecare piept în bucăți, înfășurat într-o folie alimentar. Le bateți cât de subțire posibil.
  2. Tăiați pieptul bătut în benzi subțiri de aceeași lățime. Și lăsați pe o farfurie și presărați cu sare.
  3. Într-o farfurie separată, piperați și sărați făina. În altă – bateți  2 ouă, în al treilea vom pune pesmet.
  4. Fiecare bucată de pui trebuie mai întâi să fie tăvăliți în făină.
  5. Apoi, înmuiați în ou.
  6. După care, în pesmet.
  7. Turnați ulei în tigaie și încălziți-l la foc mediu.
  8. Se prăjește fiecare bucată timp de 2-3 minute.
  9. Șnițele de pui în pesmet sunt gata!
loading...

Șnițel de pui cu ananas

Sos cu carne de porc ți cartofi