in

Șnițel de pui cu ananas

Șnițel de pui cu ananas – mâncarea pentru fiecare zi sau la masă festivă! Și vă spun cu siguranță că, sub forma unei gustări reci, este, de asemenea, foarte gustoasă! Vă recomand!

Scop: Pentru prânz / Pentru cină / Prânz festiv

Principal ingredient: Carne / Pui / Fruct / Ananas

Categoria: Mâncăruri fierbinți / Gustări / Șnițele

Ingrediente

  • File de pui – 500-600 g
  • Cașcaval – 200 g
  • Ananas – 250 g
  • Maioneză – 2-3 l. m.
  • Ulei vegetal – 2 l. m.
  • Curry – Pentru gust
  • Sare – Pentru gust
  • Piper – La gust (piper măcinat și chili)

Porții: 6

Descrierea preparării:

Șnițel de pui cu ananas iese suculent, consistent, cu o crustă crocantă. O mâncare delicioasă care vă va decora masa de sărbătoare.

Cum se prepară? „Șnițel de pui cu ananas”

  1. Spălați fileul de pui, uscați cu un prosop de hârtie și tăiați fiecare piept în trei părți. Apoi bateți, acoperind anterior cu folie de alimente.
  2. Șnițele se dau cu sare și condimente.
  3. Pe foc mare, prăjiți șnițele în ulei timp de 1 minut pe fiecare parte.
  4. Carnea prăjită se pune  pe tava de copt, acoperită cu folie de aluminiu și puțin unsă cu ulei. Ungeți cu maioneză. Puneți bucăți de ananas pe partea de sus.
  5. Cașcavalul dați prin răzătoare mare și presărați șnițelele.
  6. Trimiteți în cuptorul la 180 de grade timp de 20-25 minute.
loading...

Salata de rucola și căpșuni

Șnițel de pui în pesmet