in

Ruladă simplă din pandișpan, cu gem – Chiar așa de simplă și de bună

Ruladă simplă din pandișpan, cu gem – Chiar așa de simplă și de bună este! Pentru a o pregăti, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Ingrediente necesare:

  • 1/4 pahar lapte
  • 2 linguri unt
  • 100 grame făină
  • 40 grame amidon
  • 1 linguriță praf de copt sau bicarbonat de sodiu
  • 2/3 pahar zahăr
  • 1/4 linguriță sare
  • 3 ouă
  • umplutură – gem ,dulceață, cremă…

Cum se prepară?

  1. Încălziți cuptorul până la 190 grade Celsius.
  2. Acoperiți tava pentru copt cu hârtie de copt.
  3. Încălziți laptele până aproape de fierbere și adăugați untul.
  4. Bateți ouăle și zahărul cu un mixer până când compoziția se triplează, aproximativ 10 minute.
  5. Amestecați făina, amidonul, praful de copt și sarea.
  6. Adăugați amestecul de făină la ouăle bătute, amestecați ușor de jos în sus cu o spatulă.
  7. Puneți câteva linguri de aluat în laptele cald cu unt și amestecați, apoi turnați laptele în aluatul principal și omogenizați compoziția
  8. Se toarnă aluatul în forma pentru copt și se coace timp de aproximativ 15 minute.
  9. Se scoate pandișpanul din formă.
  10. Se unge cu gem sau orice altă umplutură doriți.
  11. Se rulează, se răcește complet, se feliază și se servește.

Să o savurați cu drag – Poftă bună!

loading...

Cremă bavareză în doar 5 minute – Desert simplu, gustos, cremos și aerat

Chifteluțe suculente, delicate și fine – Aceste bătute se prepară din doar 5 ingrediente