in

Ruladă cu ou, brânză și bastonașe de crab (sourimi) – Un aperetiv original pentru masa de Sărbători

Ruladă cu ou, brânză și bastonașe de crab (sourimi) – Un aperetiv original pentru masa de Sărbători – Se prepară foarte simplu, iată de ce aveți nevoie pentru a-l pregăti:

Ingrediente necesare:

  • 200 grame bastonașe de crab (sourimi)
  • 5 ouă
  • 3 linguri lapte
  • 5 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 150 grame brânză
  • 3 ouă fierte
  • 4 căței de usturoi
  • 100 grame maioneză
  • mărar verde
  • sare după gust

Cum se prepară?

Se amestecă ouăle, făina, uleiul, laptele, sarea, și se bate totul cu un mixer…

Bastonașele de crab (sourimi) se trec prin răzătoare apoi se adaugă în amestecul de ou.

Se adaugă mărarul tocat, cam 2 linguri, și se omogenizează compoziția.

Forma pentru copt, tapetată cu hârtie de copt, se unge cu ulei.

Se toarnă compoziția în formă.

Se coace în cuptorul încălzit până la 180 grade Celsius timp de 15 minute.

Pentru umplutură, ouăle fierte și brânză se trec prin răzătoare, se pisează usturoiul și se toacă mărarul rămas.

Se adaugă maioneza și se amestecă.

Scoateți rulada din cuptor, lăsați-o să se răcească puțin și îndepărtați cu atenție hârtia pe care ați copt.

Întindeți umplutura pe întreaga suprafață a ruladei, cu ajutorul unei linguri, și rulați-o.

La final, se învelește rulada în folie alimentară și se pune în frigider pentru 5-6 ore.

Poftă bună!

loading...

Cornuluțe, fursecuri cu mac și nuci – cu o rețetă extraordinară de aluat

Biscuiți deosebiți și neobișnuiți – Nu necesită coacere în cuptor, se pregătesc pe tigaie