in

Ruladă aromată din aluat de pandișpan – o rețetă de mare succes la mine în casă

Ruladă aromată din aluat de pandișpan – o rețetă de mare succes la mine în casă – pentru a o pregăti și voi, aveți nevoie de următoarele ingrediente…

Ingrediente:

  • 1/4 pahar lapte
  • 2 linguri unt
  • 100 grame făină
  • 40 grame amidon
  • 1 linguriță praf de copt sau bicarbonat de sodiu
  • 2/3 pahar zahăr
  • 1/4 linguriță sare
  • 3 ouă
  • orice umplutură preferați

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul până la 190 grade Celsius.
  2. Acoperiți tava pentru copt cu hârtie de copt.
  3. Încălziți laptele aproape de punctul de fierbere și adăugați untul.
  4. Bateți ouăle și zahărul împreună, cu ajutorul unui mixer, până când amestecul se triplează în volum – aproximativ 10 minute.
  5. Făina se cerne prin sită, apoi se amestecă cu amidonul, praful de copt și sarea.
  6. Încorporați amestecul de făină în ouăle bătute cu zahăr și amestecați ușor, de jos în sus, folosind o spatulă…
  7. Puneți câteva linguri de aluat în laptele cu unt și amestecați bine.
  8. Compoziția obținută se toarnă în aluatul principal și se amestecă cu atenție.
  9. Turnați aluatul în forma pentru copt și coaceți timp de aproximativ 15 minute, nu mai mult…
  10. Când pandișpanul este gata, se unge cu umplutura dumnevoastră preferată…
  11. Se rulează, se răcește, se ornează cu frișcă, se feliază și se servește cu ceai sau cafea.

Eu am folosit gem de căpșuni… este delicios!

Poftă bună!

loading...

Aluatul perfect pentru pandișpan – Rețetă de pandișpan simplă, pas cu pas, pentru începători

Cornuluțe, fursecuri cu mac și nuci – cu o rețetă extraordinară de aluat