in

Pui la tigaie în sos gustos de bere – Nu rămâne niciodată nici măcar o bucățică

Se pregătește repede și se mănâncă și mai repede fiindcă e atât de delicioasă… imposibil să nu-ți placă…
Veți fi foarte mulțumită de această rețetă – Și nu numai dvs., ci și familia / prietenii / musafirii etc.
Ingrediente:

  • 1 kg ce carne de pui (pulpe, pulpe dezosate, copănele etc.)
  • 3 cepe medii
  • 1 pahar de bere blondă
  • condimente după gust (sare, piper, condimente pentru pui etc.)
  • usturoi – dacă doriți
  • ulei de floarea-soarelui

Cum se prepară?
Tăiați carnea în porții mici – puteți folosi pulpe de pui, copănele, pulpe superioare, pulpe dezoasate etc., ce vă place…
Presărați carnea cu condimentele dorite. Sărați, piperați și frecați cu usturoiul zdrobit. Lăsați-o deoparte jumătate de oră.
Între timp, tăiați ceapa în sferturi de cerc. Într-o tigaie, căliți ceapa în ulei de floarea-soarelui până când se rumenește uniform…
Folosind o spatulă, împingeți ceapa la marginile tigăii, iar în mijloc puneți bucățile de pui. Se prăjește carnea pe ambele părți, timp de 6-7 minute. Apoi, trebuie să turnați berea și să lăsați carnea sub capac pentru încă 10-15 minute.
Este atât de bun încât vei mânca direct din tigaie… dacă înmuiați și pâinea în sos… deja îmi plouă-n gură…
Să o savurați cu drag – Poftă bună!

Rețeta ideală de cozonac – Iată cum poți pregăti un cozonac pufos cu nucă, fără frământare

Reţetă simplă pentru numeroase boli și afecțiuni – Ceai de Coada-Șoricelului