in

Inimioare dulci din aluat foietaj și căpșuni..!

Timp de preparare: 45 de minute

Dificultate: pentru novice

Cantitate obținută:  9 porții, 144 kcal/porție

În ajund de ziua Sf. Valentin sau Dragobete,vă puteți delecta cu acest desert din inimioare dulci.Se prepară rapid și puteți exersa într-o seară obișnuită,nu înainte de a vă fi pricopsit cu forme pentru decor.

Ingrediente

  • 250 g aluat foietaj
  • 50 g cremă de brânză
  • 1 lingură și jumătate de gem
  • 2/3 pahar de căpșuni
  • 1 ou
  • zahăr pudră

Lăsați aluatul foietaj să se decongeleze și între timp amestecați crema de brânză împreună cu gemul de căpșuni.Lăsați compoziția la frigider,iar căpșunele proaspete spălați-le și tăieți-le mărunt.Întindeți aluatul,astfel încât să obțineți o fâșie 20×25 cm.Cu ajutorul unui supliment pentru decor tăiați inimioare ,cca 9 la număr,ca în imagine.

Plasați-le pe tava acoperită cu hârtie de copt la distanța de 3 cm una de alta.În interior adăugați crema de brânză,cca 1 linguriță pentru fiecare inimioară.

Încălziți rola până la 200 g și lăsați-le să se coacă timp de 15 minute pînă la specifica culoare aurie.Decorați-le cu zahăr pudră după ce s-au răcit și împliniți-vă poftele.

Rețeta a fost adaptată de pe blogul Cooking Classy.

loading...

Divin de bun..gem de piersici..!

Pizza cu ciuperci champignon si cascaval ..!