in

Friptură din cartofi

Mâncarea originală de friptură din cartofi, am încercat într-o călătorie în Europa. Iată rețeta, sper că iubitorii de cartofi vor aprecia.
Scop: Pentru cină
Principalul ingredient: Legume / Cartofi
Categoria: Mâncăruri fierbinți / Friptură
Ingrediente

  • Cartofi – 1 kg
  • Ceapă- 1 unitate
  • Carne afumată – 150 g
  • Cașcaval – 400-500 g
  • Ulei vegetal – 2 l. m.
  • Sare, piper – 1 Pentru gust

Porții: 4-6
Descrierea preparării:
Friptura de cartofi are un gust plăcut, savurând cu vin alb într-o atmosferă plăcută. În loc de carne afumată, puteți lua bucăți de pui gata preparată, dar nu trebuie să fie foarte multe. Principalele ingrediente în friptură de cartofi sunt cartofii și cașcavalul. Desigur, friptura de cartofi
nu este cea mai ieftină, dar cel puțin odată merită încercat. Succes și poftă bună!
Cum se prepară? „Friptură de cartofi”

  1. Tăiați cartofii în patru, ceapa și carnea afumată tăiați mărunt.
  2. Cartofii fierbeți timp de 15 minute. Scurgeți apa.
  3. Ceapa și afumăturile prăjiți în ulei.
  4. În tigaia cu ceapă se adaugă cartofii, se prăjește până devin maro auriu.
  5. Puneți cartofii pe o tavă de copt, presărați cu piper.
  6. Luați cașcavalul, tăiați-o în 2 părți.
  7. Puneți cașcavalul pe cartofii.
  8. Coaceți la 180-200 grade 15 minute până devine maro aurie.

Bon apetit!

Fasole verde cu ardei gras

Jeleu de lămâie