in

Fasole verde cu ardei gras

Se întâmplă deseori să pregătim fasole verde, și de data asta mă tot gândeam ce să mai gătesc din ea ceva bun pentru cină. Am pregătit fasole verde cu ardei gras. Sa dovedit a fi foarte gustos!
Scop: Pentru masă de prânz / Pentru cină / Gustare /
Principalul ingredient: Legume / Boboase / Fasole / Ardei
Categoria: Garnitură
Dieta: Alimente vegetariene
Ingrediente

  • Fasole verde – 600 g
  • Ardei roșu dulce – 1 unitate (tăiată în benzi subțiri)
  • Ceapă roșie – 1 unitate (tăiată în inele subțiri)
  • Ulei de măsline – 1 Pentru gust
  • Chimen – Pentru gust
  • Sare –  Pentru gust
  • Piper negru măcinat – Pentru gust

Porții: 4
Descrierea preparării:
Roșu și verde fac contrastul. Am decis să ne bazăm pe combinația de culori, pentru că probabil ați observat că dacă mâncărurile de legume sau supa sunt armonioase și echilibrată în culori, atunci, de regulă, aceasta se dovedește a fi delicioasă! Uitați-vă cum să preparați fasole verde cu ardei, încercați – și veți înțelege imediat despre ce spun.
Da, un punct foarte important: la pregătire, acoperiți tigaia și timp de 15-20 minute lăsați legumele să se înăbușe. Înainte de servire, trebuie amestecate.
Mult succes!
Cum se prepară? „Fasole verde cu ardei”

  1. Turnați ulei de în cratiță și prăjiți la foc mediu ceapa tăiata în inele, până devine aurie.
  2. La ceapa prăjită adăugați ardeiul tăiat mărunt, fasolea verde și un de chimen măcinat.
  3. Înăbușim fasolea pe foc mediu până când este gata. Adăugați sare și piper după gust.

Desert cu banane în multifierbător

Friptură din cartofi