in

Exotic…piersici GRILL !

Timp de preparare: 10 minute

Dificultate: pentru novice

Cantitate obținută:  6 porții, 309 kcal/porția

Vara e o adevărată explozie de meniuri la grill.Majoritatea prepară bucate din carne și legume,însă uită de frcute,care sunt deosebit de gustoase.Astăzi vom încălca regula și vom pregăti piersice la grill.E un desert sofisticat care se prepara foarte repede.

Ingrediente

  • 6 piersici
  • 2 lingurițe de ulei de măsline
  • 200 g brânză mascarpone
  • 1/2 linguriță esență de vanilie
  • 1/4 pahar de miere
  • 1/3 nuci
  • 12 bobițe de zmeură
  • mentă

Amestecați brânza mascarpone cu extractul de vanilie,acoperiți-o cu o folie alimentară și lăsați-o la frigider.Încălziți grill-ul până la 200 g și tăiați în jumătate 6 piersice.Adăugați-le un pic de ulei de măsșine și lăsați-le la gril cu miezul în jos pentru cca 3 minute,până ce se vor contura linii coapte asupra fructului.

Întorceți-le pe altă parte și lăsați-le pentru încă câteva minute,iar apoi lăsați-le să se răcească pe o farfurie cu fundul plat.Cu 2 linguri,decorați-le cu brânză mascarpone și stropiți-le cu miere.Adăugați nuci,zmeură și mentă.În loc de nuci,puteți adăuga granola.Serviți-le îndată !

Poftă mare!

Rețeta a fost adaptată de pe blogul Cooking classy.

loading...

Foi de clătite…deosebit de gustos..!

Deosebit de bun…dulceață din agriș și portocale