in

Din numai 4 dovlecei mici faci cea mai aromată gustare din dovlecei – Nu durează mai mult de 20 minute

Dacă vrei să te bucuri de o gustare delicioasă şi sănătoasă acestă reţetă este cea mai potrivită. În mai puţin de 30 de minute poţi obţine un preparat plin de savoare.
INGREDIENTE:
– 4 dovlecei, tăiaţi pe lungime;
– 2/3 cană de pesmet;
– 1/2 cană de parmezan;
– 1/4 cană de pătrunjel;
– Patru câţei de usturoi;
– 1/4 ceaşcă de unt;
– sare şi piper;
Mod de preparere:
Preîncălziţi cuptorul la o temperatură de 200 de grade, apoi cu ajutorulul unui spray de găti tapetaţi o tavă de copt. Se aşează jumătăţile de dovlecel, cu faţa în sus, în tavă.
Într-un castron se amestecă pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, usturoiul şi untul topit.
Se asezonează cu sare şi piper şi se amestecă până ce pezmetul absoarbe în întregime untul. Amestecul obţinut se pune în mod uniform pe fiecare felie de dovlecel astfel încât acesta să fie acoperit complet.
La final se pulverizează fiecare felie cu spray-ul de gătit. Se intruduc la cuptor, se gătesc timp de 20 de minute până ce crusta capătă culoarea aurie. Înainte de servire se asezonează cu cu pătrunjel proaspăt.

Ciroza hepatică – Semnele și simptomele care ar trebui să vă trimită de urgență la medic

Tort fără coacere, gata în 10 minute – Prăjitură nemaipomenit de bună și crocantă