in

Cum te ajută să slăbești ceaiul de ghimbir – Slăbește cu ceai de ghimbir

Probabil ai încercat multe metode de pierdere în greutate, dar astăzi îți vom dezvălui una dintre cele mai bune căi. E vorba de ceai de ghimbir. Această băutură îți poate îmbunătăți sănătatea și te va ajuta să arzi excesul de grăsime care este depusă pe talie, șolduri și coapse.
Slăbește cu ceai de ghimbir
Desigur, deja știi despre proprietățile extraordinare de ghimbir de a ameliora diferite boli. Ghimbirul este unul dintre cele mai căutate super-alimente ca remedii pentru sănătate, deoarece este foarte eficient.
De exemplu, este o mâncare excelentă ca suport în dietele pentru scăderea în greutate, deoarece contribuie în moduri foarte utile, astfel încât obiectivul de a arde grăsimi și de a pierde în greutate este un succes. Citește următoarele studii efectuate despre ghimbir pentru a vedea capacitățile sale de scădere în greutate.
Ghimbirul este un bun sprijin pentru digestie
Enzimele și pH-ul din organism joacă un rol important în digestie, iar ghimbirul poate fi de mare ajutor pentru acest lucru, deoarece este un bun ajutor în procesul digestiv, este bogat în fibre și crește tranzitul gastrointestinal.
Alimentele care conțin fibre și ajută astfel la mișcarea intestinelor vor face ca substanțele nutritive esențiale de care are nevoie corpul să fie absorbite mai repede și în același timp ajută la eliminarea reziduurilor care determină umflarea.
De ce este important să subliniem toate astea? Este important deoarece un sistem digestiv eficient digeră alimentele, iar acest fapt simplu contribuie în mod semnificativ la obiectivul de a pierde în greutate, deoarece produsele alimentare sunt metabolizate cu succes.
În plus, digestia alimentelor echivalează în mod eficient cu utilizarea optimă a energiei în corpul nostru. Deci, procesele care iau parte la digestia noastră pot ajuta la utilizarea glucozei din sânge, precum și a grăsimilor depozitate.
Sprijin pentru metabolism
Potrivit studiilor, caracteristica specifică a ghimbirului de a fi o hrană termogenică este un factor care contribuie la arderea grăsimilor. De asemenea, este un agent care ajută la accelerarea ratei metabolice a organismului și este recomandabil să se includă în regimul alimentar pentru combaterea obezității.
Arderea grăsimilor folosind ghimbir, așa cum am menționat deja, se traduce prin scăderea în greutate prin reducerea nivelurilor de trigliceride și colesterol.
Sațietate cu puține calorii
Revista Metabolismo a publicat un studiu în 2012, unde vorbește despre o nouă proprietate a ghimbirului care contribuie la sentimentul de sațietate în organism.
Acest studiu a fost publicat la Universitatea din Columbia din New York și a constat în furnizarea de ghimbir sub formă de ceai la subiecți sănătoși, dar cu exces de greutate.
După monitorizarea nivelului de calorii arse și a stării de sațietate resimțită înainte și după administrarea ghimbirului, studiul a dat rezultate semnificative despre senzația de sațietate după masă, chiar și cu o singură doză de ghimbir.
Astfel, prin acest studiu s-a ajuns la concluzia că poate să apară o creștere a sațietății după masă și, prin urmare, mai multe șanse de a pierde în greutate datorită consumului de ceai de ghimbir, ceea ce limitează dorința de a mânca în timpul dietelor de slăbit.
Cum se prepară ceaiul de ghimbir?
Există nenumărate rețete pentru dietele de slăbit care includ ghimbirul. Următoarea este o rețetă de apă infuzată cu ghimbir potrivită pentru a fi băută în timpul zilei.
Urmează instrucțiunile de mai jos și bucură-te de toate efectele pozitive pe care le poate avea acest ceai de ghimbir pe lângă contribuția la scăderea în greutate.
Rețetă ceai de ghimbir
Pune felii subțiri de rădăcină de ghimbir proaspăt în 1-1,5 l de apă plată și încălzește la foc mare până când ajunge la punctul de fierbere. Apoi, lasă amestecul să fiarbă timp de 15 minute, așteaptă să se răcească și bea lichidul strecurat.
Cum se consumă ceaiul de ghimbir pentru a slăbi?
Această băutură benefică trebuie consumată în fiecare zi. Bea cel puțin 1 litru pe zi. Continuă tratamentul pentru cel puțin șase luni pentru a obține cele mai multe beneficii pentru sănătate și pentru a-ți curăța complet corpul de toxine arzând caloriile în același timp.
Sfat suplimentar:
Întotdeauna prepară băutura cu ghimbir proaspăt și păstreaz-o într-un termos, pentru a putea să o bei oriunde mergi.
În plus, ai auzit, probabil, despre beneficiile ceaiului de lămâie pentru sănătate, dar nu știai că consumul de ceai de ghimbir în fiecare zi poate ajuta, de asemenea, cu o mare varietate de boli. Așa e, chiar știința a arătat că ghimbirul este incredibil pentru corpul nostru. De exemplu:
Ceaiul de ghimbir este puternic antioxidant
Ghimbirul este bogat în antioxidanți, care sunt foarte buni pentru combaterea radicalilor liberi. Aceste molecule instabile pot deteriora serios celulele sănătoase și pot duce la probleme grave de sănătate, inclusiv la cancer.
Efecte puternice antiinflamatorii
Conform unui articol publicat în „Journal of Medicinal Food”, această rădăcină incredibilă conține proprietăți antiinflamatorii puternice. Prin urmare, ceaiul de ghimbir poate reduce semnificativ inflamația, umflarea articulațiilor și durerea, în special în cazul bolilor precum osteoartrita și reumatismul.
Ceaiul de ghimbir poate regla nivelul de colesterol
Ghimbirul este foarte puternic în reducerea nivelurilor ridicate de colesterol, ceea ce poate duce la boli legate de obezitate, cum ar fi bolile cardiace și unele tipuri de cancer.
Această apă incredibilă va reduce în mod semnificativ colesterolul prin reducerea nivelului seric și al colesterolului hepatic. În plus, apa de ghimbir poate reduce în mod eficient tensiunea arterială.
Ghimbirul ajută împotriva migrenelor
Ghimbirul ajută la lupta împotriva migrenelor datorită capacității sale de a ameliora tulburările gastrice și greața, simptome comune ale migrenelor. Blocarea prostiglandinelor oprește contracțiile musculare care cauzează, de asemenea, migrene.
Ceaiul de ghimbir poate proteja împotriva cancerului
Un alt avantaj al ceaiului de ghimbir este puterea sa de a preveni și inhiba dezvoltarea cancerului. Un articol publicat în „British Journal of Nutrition” afirmă că ghimbirul are proprietăți antiinflamatoare și antioxidante puternice care pot întârzia sau chiar împiedica anumite tipuri de cancer.

5 alimente excelente pentru eliminarea grăsimii abdominale

Dieta cu orez – cea mai populară dietă asiatică te poate ajuta să pierzi până la 13 kg