in

Comprese cu ghimbir pentru articulații – Reduc durerea și inflamația, ajută la dizolvarea calculilor biliari și renali

Substanțele active din ghimbir reduc durerea și inflamația. Chiar și persoanele sceptice folosesc această metodă simplă pentru a nu avea probleme mai apoi…
Cum se fac compresele?
Înainte de a începe, trebuie să știți că aceste comprese cu ghimbir ajută la scăderea spasmelor musculare, a edemului, reduc durerea cronică și reumatismul. În plus, ajută la dizolvarea calculilor biliari și renali.
Aveți nevoie de:

 • 1 litru de apă
 • 120 g rădăcină proaspătă de ghimbir
 • cratiță
 • răzătoare
 • prosop
 • pungă din bumbac
 • mănuși

Mod de preparare:

 1. Umpleți cratița cu apă și puneți-o la foc timp de câteva minute.
 2. Puneți-vă mănușile. Dați ghimbirul prin răzătoare și presurați-l în pungile de bumbac, apoi legați-le.
 3. Puneți lichidul din pungă într-un rezervor cu apă. Puneți apoi și punga în cratiță și lăsați-o acolo timp de 2-3 minute, apoi stingeți flacăra.
 4. Scoateți punga și stoarceți sucul. Ar trebui să obțineți 1 litru de apă cu ghimbir.


Umeziți un prosop curat în apa cu ghimbir. Puneți prosopul pe partea afectată. În mod similar umeziți un alt prosop și puneți-l deasupra primului. În acest mod, căldura va fi stocată pentru mai mult timp. Așteptați câteva minute apoi repetați procedura până când pielea de sub compresă devine roșie (între 5 și 30 minute).

Tratament cu ghimbir
O rădăcină mică conține peste 400 de substanțe benefice – Da, un condiment dulce-iute și într-adevăr vindecător! Un simplu ceai filtrează sângele și îmbunătățește alimentarea cu oxigen a creierului. Rădăcina este utilizată pentru eliminarea toxinelor din organism și prevenirea bolilor oncologice.
În țările asiatice, se folosește de foarte mult timp pentru tratamentul bolilor articulare. Acolo baza cursurilor de tratament sunt bazate pe decocturi, tincturi și comprese. De ce să nu adoptăm și noi asemenea remedii?
Pentru a mări efectul compreselor, se recomandă să beți și decoct sau ceai de ghimbir. Dar nu înaintea somnului, poate cauza insomnie.
Deci, ce vă deranjează astăzi? Luați rădăcină de ghimbir și faceți comprese. Rezultatele vor fi surprinzătoare.

Câtă apă este bine să bei pe zi și care sunt consecințele deshidratării?

Șarlotă poloneză cu cremă fiartă, fină și delicioasă – Trebuie să o încerci măcar o dată