in

Cartofi cu pesmet

Cartofi cu pesmet crocanți și apetisanți. Rețeta foarte simplă și foarte gustoasă. Elementar de simplu se prepară, puteți chiar încredința copiilor.

Scop: Pentru prânz
Principalul ingredient: Legume / Cartofi
Categoria: Mâncăruri fierbinți

Ingrediente

  • Cartofi – 1 kg
  • Pesmet – 3 l. m.
  • Ulei vegetal – 2 l. m.
  • Sare, condimente – 1 Pentru gust

Porții: 4

Descrierea preparării:
Cartofii cu pesmet sunt foarte asemănători cartofilor prăjiți, doar că nu se folosește atât de mult ulei. Cartofii din pesmet nu sunt doar delicios, ci și folositori. Dacă adăugați piper curry sau condimente picante, veți obține cartofi picanți în pesmet. Succes și poftă bună!

Cum se prepară? „Cartofii cu pesmet”

  1. Spălați cartofii, uscați tăiați în sferturi. Puneți într-o farfurie, adăugați ulei, sare, piper, adăugați usturoi. Lăsați cartofii să stea puțin să absoarbă condimentele.
  2. Presărați cartofii cu pesmeți, puneți tava în cuptor la 200 de grade până se vor rumenesc.

Bon apetit!

loading...

Cartofi copți în coajă

Cartofi cu pui franțuzește