in

Cartofi copți în coajă

Cartofi copți în coajă – cea mai sănătoasă și ușoară rețetă pentru cartofi. Dar cel mai important lucru este de a păstra pielița să devină de nuanță aurie apetisantă.

Scop: Pentru masa de prânz / Pentru cină

Principalul ingredient: Legume / Cartofi

Categoria: Mâncăruri fierbinți

Geografia bucătăriei: bucătăria rusă

Ingrediente

  • Cartofi – 1 kg
  • Condimente pentru cartofi – 1 (plic)
  • Usturoi – 4 căței
  • Ulei vegetal – 2 l. m.
  • Sare –  Pentru gust

Porții: 6

Descrierea preparării:

Cartofii copți în coaja – o mâncare bună pentru carne, dar o poți servi ca o farfurie independentă cu legume și verdeață proaspătă. De obicei, fac câteva sosuri pentru cartofii copți în coaja: de smântână și de smântână cu tomate, și usturoi. Cartofii copți în coajă se combină bine cu aproape orice sos. Succes și poftă bună!

Cum se prepară? „Cartofii copți în coajă”

  1. Cartofii este bine să se spele și să se usuce.
  2. Cartofii se freacă cu usturoi, ulei, se presară cu condimente. Și se lasă să stea o jumătate de oră.
  3. Puneți cartofii pe o tavă de copt în cuptor la 180 de grade pentru 60 de minute.

Bon apetit!

loading...

Carnea de porc cu caise

Cartofi cu brânză de vaci