in

Biscuiți deosebiți și neobișnuiți – Nu necesită coacere în cuptor, se pregătesc pe tigaie

Biscuiți deosebiți și neobișnuiți – Nu necesită coacere în cuptor, se pregătesc pe tigaie – Astăzi vă propun o rețetă interesantă și originală, dar în același timp simplă în realizare și foarte gustoasă…

La final, veți obține bicuiți aromați, pufoși și foarte delicioși!

Sunt gata în doar 30 de minute…

Ingrediente:

  • 80 grame zahăr
  • 3 linguri smântână
  • 1 gălbenuș
  • 3 linguri ulei
  • 1-2 linguri făină
  • 1 linguriță praf de copt

Mod de preparare:

  1. Într-un bol adânc, amestecați zahărul, smântâna și gălbenușul de ou.
  2. Toate ingredientele se bat bine, folosind un mixer.
  3. Continuând să amestecați, adăugați treptat uleiul, făina și praful de copt. Se bate totul bine până la omogenizarea compoziției.
  4. Rulați aluatul obținut într-un cilindru și tăiați-l bucățele mici.
  5. Fiecarei bucățică de aluat i se conferă o formă sferică, apoi această sferă se turtește cu ceva ce aveți la îndemână pentru a obține o suprafață plană a biscuitului, spre exempu furculiță, ciocan pentru bătut carnea etc.
  6. Biscuiții se coc pe tigaia încinsă, uscată, timp de 4-5 minute pentru fiecare parte, până când capătă o crustă maro-aurie apetisantă…

Se servesc cu ceai sau cafea.

Să îi savurați cu drag – Poftă bună!

loading...

Ruladă cu ou, brânză și bastonașe de crab (sourimi) – Un aperetiv original pentru masa de Sărbători

Selecția de aur a fiecărei gospodine. TOP 7 rețete pentru 7 tipuri de aluat