in

5 plante care vor alunga energia negativă din casa ta

Succesul şi oportunităţile sunt atrase de energia pozitivă şi echilibrul energetic. Dacă iasomia atrage energia pozitivă şi ajută la întărirea relaţiilor, crinul aduce prosperitate spirituală, mentală şi fizică.
Plantele sunt folosite, în general, pentru a înfrumuseţa spaţiul şi a purifica aerul.
Există însă şi câteva care pot fi utilizate pentru a elimina toxicitatea din aer şi a creşte nivelul energiei pozitive, pentru a îmbunătăţi starea de spirit şi chiar pentru a atrage norocul la bani, scrie curejoy.com. Dintre acestea, cele mai benefice sunt:
Crinul păcii

Crinul păcii aduce prosperitate spirituală, mentală şi fizică. Această plantă neutralizează energiile interioare dăunătoare. Creşte cel mai bine în medii întunecate aşa că puteţi să o păstraţi într-un colţ în birou, dar nu uitaţi să o udaţi des. Plasarea în dormitor vă va oferi un sentiment de linişte şi un somn odihnitor.
Iasomie
Iasomia atrage energie pozitivă şi ajută la întărirea relaţiilor. Este o plantă care poate întări dragostea între partenerii de cuplu. Mirosul dulce şi plăcut al iasomiei calmează stesul şi oferă energie. Dacă păstraţi planta în casă, ar trebui să o poziţionaţi în sud, iar dacă alegeţi să o plantaţi în grădină, recomandat ar fi să îi alegeţi un loc în nord, est sau nord-est.
Rozmarin
Rozmarinul ajută la îmbunătăţirea bunăstării fizice şi mintale prin purificarea aerului, eliminând toxicitatea. Mirosul rozmarinului schimbă instantaneu starea de spirit, reduce oboseala, îmbunătăţeşte memoria şi tratează insomnia. De asemenea, aduce pace interioară. Este recomandat să păstraţi ghiveciul într-un loc însorit.
Floarea banilor
Floarea banilor produce o energie şi un flux pozitiv care amplifică norocul la bani. Este o plantă agăţătoare care aduce un aspect prospăt casei. O puteţi păstra într-un colţ sau într-un unghi ascuţit pentru a reduce anxietatea, stresul şi gândurile negative. De asemenea, planta ar trebui să fie orientată în sus.
Bambus

Este folosit în Asia de mii de ani ca simbol al norocului şi al prosperităţii. Potrivit credinţelor Feng Shui, forma verticala a acestui plante, care reprezintă elementul lemn, influenţează energia vieţii, vitalitatea şi activitatea fizică. Această plantă trebuie ţinută departe de lumina directă a soarelui. O puteţi păstra într-un vas de sticlă, în care puneţi un centimetru de apă distilată sau purificată.
Orhideea
Orhideea atrage energia pozitivă şi îmbunătăţeşte fluxul de energie în casă. De asemenea, este o floare de lungă durată, care vine într-o varietate de forme şi dimensiuni, parfumul acesteia funcţionând ca un stimulator de dispoziţie. Orhideele eliberează oxigen pe timp de noapte, deci este o plantă excelentă pentru dormitor.

Sfaturile bizare ale unui doctor au stârnit controverse în toată lumea: "Dacă mersul mult pe jos ar fi atât de util, poştaşii ar fi nemuritori"

Masca cu cafea te ajută să arăți ca la 18 ani – Iată cât de simplu se prepară